Zangles

Ben je op zoek naar de leukste zangles van Heemstede en omgeving? Kom dan zingen bij Juf Rozemarijn! Tijdens de lessen van Juf Rozemarijn leer je om je stem op een gezonde manier te gebruiken. Van houding tot ademsteun, van sound tot timing, alles komt langs! Juf Rozemarijn biedt verschillende zangtechnieken aan, passend bij het repertoire dat jij wil zingen! Zingen met power zoals Beyoncé? Swingen zoals Sinatra? Het kan allemaal bij Juf Rozemarijn.


Zangles bij Juf Rozemarijn is privé mogelijk vanaf 12 jaar. Lessen worden gegeven in Heemstede. Zeer goed bereikbaar voor Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Hoofddorp, Zwanenburg, Amsterdam en Zandvoort.

Liever niet alleen op les? Neem je vriend, moeder of collega mee voor een duo-les!  

Als 60+-ster op les bij “Juf” Rozemarijn: een professional – Rozemarijn hoort en ziet ‘alles’ en weet haar zangles in bemoedigende woorden en oefeningen te gieten. Ze biedt ruimte om plezier in zingen te herontdekken en je te laten meenemen door tekst en melodie, al zingend; Rozemarijn helpend en volgend op de piano. En dan soms opeens het wonder van samen iets maken. En als het even niet lukt – geduld en niets forceren!  Lessen die én leuk zijn, én blijven helpen om een te lang alleen-gelaten stem weer wakker te roepen.

Zangleerling AnneMarie