Zangcoaching

Sta je voor de klas in het basisonderwijs? Zou je vaker willen zingen met je groep maar durf je niet? Weet je niet hoe je moet zingen of wat je moet zingen? Dan zijn deze lessen speciaal voor jou bedoeld! 

Juf Rozemarijn biedt zanglessen aan speciaal gericht op zingen in de klas. Tijdens deze lessen werken we aan een stemopwarming, goede stemtechniek en het juiste gebruik van de ademhaling. Dit aan de hand van materiaal geschikt voor jou groep. Maar natuurlijk zingen we ook liedjes die jij leuk vindt om te zingen! Zo leer je nieuw materiaal kennen wat je direct in de klas kan gebruiken. Daarnaast besteden we aandacht aan muzikale oefeningen die je met je leerlingen kunt uitvoeren. Hoe studeer ik een lied in? Hoe zingen we meerstemmig? Op welke manier maak ik het materiaal uitdagend? 

Je kunt ervoor kiezen om alleen te komen zingen maar in duo’s of trio’s zingen is ook mogelijk. Misschien biedt jouw school wel de mogelijkheid om deze lessen te vergoeden. Vraag snel naar de mogelijkheden en maak een afspraak!

Van Rozemarijn hebben we geleerd om bewuster te worden van onze stem, hebben we oefeningen gehad ons onze stem op te warmen en te ontspannen en hebben we samen nieuwe liedjes ingestudeerd op goede toonhoogte en in de goede maat. De lessen zijn erg gezellig, ontspannen, op ons niveau aangepast, Rozemarijn staat open voor eigen muziekinbreng en geeft goede tips die bruikbaar zijn in de praktijk.

Danielle de Vaan, leerkracht o.b.s. De Cirkel, Haarlem